Keskiviikko, 08.07.2020    
Jorkki.com

Mäkihyppy
   » Etusivu
   » Pelaa
   » Suomen mestaruus
   » Ranking-listat
   » Joukkuekilpailu
   » Ohjeet ja vinkit
   » Palautelogo
  Ohjeet ja vinkit

Yleistä

Kornspitz Ski Jumping on selaimella pelattava mäkihyppypeli. Toimiakseen peli vaatii selaimelta Macromedia Flash Player -laajennuksen uusimman version, jonka voit tarvittaessa ladata tai päivittää ilmaiseksi osoitteesta http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/. Pelin pelaaminen vaatii rekisteröitymisen, mikä on täysin ilmaista. Rekisteröintitietoja ei käytetä markkinointiin tai luovuteta eteenpäin.

Perusohjeet ja tietoa pelin ominaisuuksista löytyy pelin sisältä. Tälle sivulle on koottu vinkkejä siitä, miten voit pyrkiä parantamaan hyppyäsi.


1. Liikkeellelähtö


- Pyri lähtemään liikkeelle, kun lähtöenergia on mahdollisimman lähellä palkissa olevaa keltaista viivaa.

-Tarkastele lähdössä myös tuulta. Etupuolelta alaviistosta puhaltava tuuli kantaa pisimmälle.

2. Ponnistaminen


- Ponnistamisessa oleellisinta on ajoitus. Pyri ajoittamaan ponnistus mahdollisimman lähelle hyppyrin nokkaa, mutta varo kuitenkin ettet myöhästy.

3. Lentäminen


- Lentoasento on ehkäpä hypyn tärkein tekijä. Ota välittömästi hypyn jälkeen V-asento painamalla joitakin kertoja oikeaa nuolinäppäintä. Heti tämän jälkeen sinun kuitenkin täytyy nojata enemmän eteenpäin ja painaa useita kertoja vasenta nuolinäppäintä.

- Joudut korjaamaan lentoasentoa jatkuvasti. Saat vinkkejä myös pelin sisällä, mutta varo ettet tee liian suuria korjauksia.

4. Alastulo


- Aina olisi tietenkin pyrittävä telemark-alastuloon, joka tapahtuu pitämällä alanuolta pohjassa. Telemark-alastulo ei kuitenkaan onnistu, jos hyppy kantaa selvästi K-pisteen yli.

- Aloita alastulo vasta aivan hypyn loppumetreillä. Liian aikainen aloittaminen lyhentää hypyn pituutta ja vähentää myös tyylipisteitä.


Muista, että vaikka hyppy ei heti kulkisi, niin harjoitus tekee mestarin.
© JC Web Productions